WELKOM OP DE SITE VAN HET BELTRUMS MANNENKOOR.
deze is verplaatst inloggen via knop boven aan inlog leden
Oud papier ophalen iedere derde zaterdag van de maand.
created by J.E
Hierbij wil het Beltrums Mannenkoor u uitnodigen voor een jubileum viering waarin wij onze overleden leden herdenken. Op zondag 7 april 2019 Aanvang 10.30 uur In de parochiekerk van OLV Tenhemelopneming te Beltrum.
10 april. Jaarvergadering 20.30 uur. 4 Mei. Zingen we tijdens de dodenherdenking begint om 17.30 uur. 29 Juni Jubileumreisje. 20 Nov. Repetitie in de kerk. 23 Nov. Generale repetitie. 23 Nov. Jubileumconcert in de kerk. 15 Dec. Zingen oecumenische viering in De Oude Calixtus in Groenlo begint om 16.00 uur. 18 Dec. Feestavond en afsluiting van ons jubileumjaar.
Oud papier ophalen iedere derde zaterdag van de maand.
created by J.E
WELKOM OP DE SITE VAN HET BELTRUMS MANNENKOOR.
10 april. Jaarvergadering 20.30 uur. 4 Mei. Zingen we tijdens dodenherdenking begint om 17.30 uur. 29 Juni. Jubileumreisje. 20 Nov. Repetitie in de kerk. 23 Nov. Generale repetitie 23 Nov. Jubileumconcert in de kerk. 15 Dec. Zingen oecumenische viering in De Oude Calixtus in Groenlo begint om 16.00 uur. 18 Dec. Feestavond en afsluiting van ons jubileumjaar.
deze is verplaatst inloggen via knop boven aan inlog leden