WELKOM OP DE SITE VAN HET BELTRUMS MANNENKOOR.woensdag 22 augustus beginnen we weer met de repetitie in Dacapo om 20.00 uur, nieuwe leden zijn van harte welkom
Oud papier ophalen iedere derde zaterdag van de maand.
Voor leden eerst wachtwoord!
Ledennieuws eerst je wachtwoord
created by J.E
                         Beltrumsmannenkoor presenteerd Zondag 23 December kerstconcert in de kerk in beltrum. Met medewerking van Rutger de Vries uit Winterswijk. en Rhumtas uit Beltrum en een 6 tal blazers . Pianist Frank Sterenborg en de Band. Aanvang 19.30 uur intree gratis.
Oud papier ophalen iedere derde zaterdag van de maand.
Voor leden eerst wachtwoord!
Ledennieuws eerst je wachtwoord
created by J.E
WELKOM OP DE SITE VAN HET BELTRUMS MANNENKOOR..woensdag 22 augustus beginnen we weer met de repetitie in Dacapo om 20.00 uur, nieuwe leden zijn van harte welkom