WELKOM OP DE SITE VAN HET BELTRUMS MANNENKOOR. AGENDA:Zaterdag 21 April koren contactavond met medewerking van: Care for Music uit Eibergen en Cecil uit Rietmolen Waar Muziekgebouw Dacapo Haarstraat 1a 7156LM Beltrum Vrije entree
Oud papier ophalen iedere derde zaterdag van de maand.
Voor leden eerst wachtwoord!
Ledennieuws eerst je wachtwoord
created by J.E
                                 Zaterdag 21 April  19.30 uur 2018                                Koren contact avond                                  Met medewerking van:                                       Care for Music uit Eibergen                                                  Cecil uit Rietmolen                                      Muziekgebouw Dacapo                                Haarstraat 1a 7156LM Beltrum                                Vrije entree.
Oud papier ophalen iedere derde zaterdag van de maand.
Voor leden eerst wachtwoord!
Ledennieuws eerst je wachtwoord
created by J.E
                                 Zaterdag 21 April  19.30 uur 2018                                Koren contact avond                                  Met medewerking van:                                       Care for Music uit Eibergen                                                  Cecil uit Rietmolen                                     Muziekgebouw Dacapo                                Haarstraat 1a 7156LM Beltrum                                Vrije entree.
WELKOM OP DE SITE VAN HET BELTRUMS MANNENKOOR.AGENDA:Zaterdag 21 April koren contactavond met medewerking van: Care for Music uit Eibergen en Cecil uit Rietmolen Waar Muziekgebouw Dacapo Haarstraat 1a 7156LM Beltrum Vrije entree