WELKOM OP DE SITE VAN HET BELTRUMS MANNENKOOR. AGENDA:Zaterdag 21 April koren contactavond met medewerking van: Care for Music uit Eibergen en Cecil uit Rietmolen Waar Muziekgebouw Dacapo Haarstraat 1a 7156LM Beltrum Vrije entree
Het Bestuur. Voorzitter:               Martie Everink Vice voorzitter:       Rene te Bogt Secretaris:               Joop Bennink Penningmeester:     Gerard te Bogt Bestuurslid:  pr       Johnny Elshof Bestuurslid:  pr       Alex Visser Bestuurslid:
Voor leden eerst wachtwoord!
Ledennieuws eerst je wachtwoord
created by J.E
Voor leden eerst wachtwoord!
Ledennieuws eerst je wachtwoord
created by J.E
WELKOM OP DE SITE VAN HET BELTRUMS MANNENKOOR.AGENDA:Zaterdag 21 April koren contactavond met medewerking van: Care for Music uit Eibergen en Cecil uit Rietmolen Waar Muziekgebouw Dacapo Haarstraat 1a 7156LM Beltrum Vrije entree