created by J.E
WELKOM OP DE SITE VAN HET BELTRUMS MANNENKOOR. Het Beltrums mannenkoor wenst u fijne feestdagen en een gezond jaar 2020 toe.
Jubileumconcert 23-11-2019 met samenwerking van Rutger de Vries en  Fabulous Fif-Teen en Frank sterenborg en band , Licht en geluid  Fabian Broshuis en Wouter Wilderink  van 27standby sound en light . Foto`s gemaakt door Truus Stotteler.
created by J.E
WELKOM OP DE SITE VAN HET BELTRUMS MANNENKOOR.Het Beltrums mannenkoor wenst u fijne feestdagen en een gezond jaar 2020 toe.
Jubileumconcert 23-11-2019 met samenwerking van Rutger de Vries en  Fabulous Fif-Teen en Frank sterenborg en band , Licht en geluid  Fabian Broshuis en Wouter Wilderink  van 27standby sound en light . Foto`s  gemaakt door Truus Stotteler